Restaurant De Kersentuin

Welkom bij Restaurant De Kersentuin. Verscholen in het chique Amsterdam Oud-Zuid, aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel Amsterdam, proeft u bij De Kersentuin de klassiekers op een nieuwe manier. Dagvers gevangen vis met groenten uit het seizoen, een perfect bereide steak tartaar of een verrassende twist op beroemde favorieten. De Kersentuin voelt vertrouwt en verrast tegelijkertijd.

De Kersentuin is voorzien van gratis Wifi en makkelijk bereikbaar vanaf de A10 en de RAI. Betaalde, openbare parkeergelegenheid beschikbaar. Reserveer via +31 (0)20 570 60 00 of via thefork.nl.

Team

Ons team staat voor u klaar om u een fantastische avond te bieden vol gastvrijheid waarbij al uw zintuigen worden beloond. Het prachtige interieur met ronde booths en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer.

Loop binnen voor een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant of een goed glas wijn en smaakvolle bite in de gezellige bar.

Fotogalerij

Reserveren

Ons restaurant is geopend voor lunch en diner. Wilt u reserveren? Dat kan via +31 (0)20 570 6000 of garden@bilderberg.nl

Groepsreserveringen

Voor groepsreserveringen – vanaf 8 personen – kunt u contact opnemen via garden.banquet@bilderberg.nl of via T: +31 (0)20 – 570 56 55.
U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.