Restaurant De Kersentuin

Midden in Amsterdam Zuid vindt u aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel het Restaurant De Kersentuin. Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in.

Patrick Kessler voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Patrick.

Het restaurant heeft niet voor niets een mooie vermelding  in de Lekker 500. Een prachtig interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer.

De Kersentuin is voorzien van gratis Wifi en makkelijk bereikbaar vanaf de A10 en de RAI. Openbare parkeergelegenheid en valet parking beschikbaar. Reserveer via +31 (0)20 570 56 66 of via Couverts.nl.

Team

Patrick Kessler is Chef de Cuisine van ‘De Kersentuin’. Patrick Kessler is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. Samen met zijn team creëert hij de mooiste gerechten.

 

Fotogalerij

Reserveren

U kunt online reserveren via Couverts – zie reserveringstool hiernaast.

De Kersentuin is gesloten van 29 juli tot en met 19 augustus.

Groepsreserveringen

Voor groepsreserveringen – vanaf 8 personen – kunt u contact opnemen via garden.banquet@bilderberg.nl of via T: 020 – 570 56 55.
U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.